GRATIS KONSULTATION
Vi ser till att ALLA våra kunder är nöjda!
Select files to attach
Storleksgränsen för varje fil är 5.1 MB

  Sökmotoroptimering - köpa länkar

  Har Ni en hemsida som är svår att hitta i sökmotorerna?

  Vill Ni utöka antal besökare till Er hemsida?

  Vill Ni att andra företagssidor ska länkas till Er?

  Vänd Er till oss och vi gör detta garanterat med hög kvalité och dessutom billigt.

  Vi är proffs på vårt område och använder oss av bara säkra metoder då vi länkar Er sida.

  Vi erbjuder det som våra konkurrenter inte kan erbjuda och tack vare detta erbjuder kvalitetsservice för mindre pengar.

   

  * Sökmotoroptimering är det viktigaste för att få kunder från Internet

   

  Vi garanterar bra resultat på vår sökmotoroptimering! Klicka här för att få gratis konsultation.

   

  Vårt företag arbetar mycket med sökmotoroptimering sedan år 2000. Vi både mellanstora sidor och stora företag som har ovanliga sökord till dem första platserna.

   

  Principen för att höja webbsidor i sökmotorer ändras hela tiden, men det beror mest på hur väl webbsidan är optimerad och hur många bra länkar som leder dit.

  Hur fungerar sökmotoroptimering?

  1.I början ska man analysera webbsidan, optimera sidkoden utifrån det och lägga till ord som ni vill bli hittade på i Google.

  Ett sådant arbete för en normalwebbsida kostar 900 + moms. Det tar 1-2 dagar. För större webbsidor väljs priset individuellt. Det är startarbetet, det görs en gång.

  2.Det är också viktigt att andra webbsidor länkar till er. Ju högre statistik dem sidorna har, desto bättre position kan ni få. Sökmotoroptimeringens pris beror på konkurrens och antal sökord. Ni kan bli länkade av liknande sidor, vänners sidor o.s.v.

  I alla fall har varje länk sitt pris. Sökmotoroptimering är ett väldigt noggrant arbete. Optimeraren måste tänka på många saker för att få länkar för ett bra pris. Vi gör det professionellt. Om man jämför oss med konkurrenter eller egenföretagare, så kan vårt arbete med länkar vara upp till 10 gånger billigare!

  Varje månad ser vi noga på era länkar, tar bort dåliga länkar och byter ut dem med bättre.

  Vi tar inte månadsavgift. Vi tar en procent från länkarnas kostnad. Beroende på olika faktorer är den 30-40%. Man bör veta att det är ett stort arbete, och i priset ingår också överföring av pengar. För sidor med låg konkurrens är mellanpriset 500 kronor på 3-5 ord eller ord blandningar. För mellanstora webbsidor blir priset oftast runt 1000 - 1500 i månaden sammanlagt. För sidor med stor eller väldigt stor konkurrens är priset 2500-7000 i månaden sammanlagt. Vi kan analysera webbsidan och rekommendera en budget. Beslutet om budgeten för sökmotoroptimering tar ändå kunden. Skriv till oss och vi skriver en lista över bra sökord.

  Vad är fördelarna med vår sökmotoroptimering?

  Genom att välja vår sökmotoroptimering sparar ni både pengar och får bättre webbsida.

  Vilka garantier får ni av vår sökmotoroptimering?

  Att ge 100 % garanti i vår ganska ostabila värld är svårt. Vi kan säga så – Ju bättre webbsidan är optimerad och ju bättre budget den har, desto bättre garanti ger vi. Vi brukar ge garanti på att ni kommer på första tio platserna. Vid stor budget, i första 5 platserna. Om webbsidan faller på något sökord så tar vi på oss att återställa det till den gamla positionen igen.

  Hur länge ska man vänta på resultat?

  Det beror på många faktorer. Till exempel: GoogleDance, konkurrens, kodens kvalité, osv. Men första resultatet brukar synas inom 2-3 veckor. Sedan höjs positionen ständigt och når sitt fulla resultat om 2-3 månader.

   

  Vi är stolta över våra resultat och gör alltid allt vi kan för kunden.

   

  VÅRA ERBJUDANDEN

  Bronspaketet

  seooptimering bronzpaket

  Silverpaketet

  seo silver

  Silverpaketet+

  seo silver

  Guldpaketet

  sökmotoroptimering guld

  Platinapaketet

  platina paket sökmotoroptimering

  Detta baspaket av sökmotoroptimering passar de som har en hemsida men också begränsad budget som vill kunna bli hittade i sökmotorerna Detta paket av sökmotoroptimering passar alla möjliga sidor som vill få ökad synlighet på Internet. Detta paket av sökmotoroptimering passar alla möjliga sidor som vill få ökad synlighet på Internet. Vill ni ha garanterad synlighet av Er sajt? Passar till ett stort företag som vill betala bara en gång och slappna av och få maximalt visibilitet
           

  Pris 1000 sek / månad

  bra pris seo

  Pris 2500 sek / månad

  bra pris seo

  Pris 3500 sek / månad

  bra pris seo

  Pris 5000 sek / månad

  bra pris seo

  Pris 9000 sek / månad

  bra pris seo

   

  *Om ni bara vill prova vår service och se resultatet så kan ni beställa vår service för fyra månader. Det är ett bra alternativ att förstå hur bra det funkar. Det är möjligt med silver, guld och platina paket.

  PageRank Tabell för SökmotorOptimering

  Sökmotoroptimering

  *Våra webbsidor har pagerank 2,3,4 och högre !

  Tillägg

  Vi kan annonsera Er hemsida i alla andra sökmotorer med olika språk. Det utökar antal besökare på Er sajt utan större kostnader. Vi anordnar reklam kampanj på nya standarden och allt annat.

  Ni kan fråga oss för optimering av hemsidan. Vår kundservice står till Er tjänst

  *Alla priser är exklusive moms

  Om du behöver gratis konsultation om webb & sökmotoroptimering klicka här

  Sökmotoroptimering är ett sätt att synas så långt framme bland resultaten i sökmotorer som möjligt

  Eftersom sökmotorernas rangordning av webbplatser görs automatiskt har det kommit olika sätt att informera dessa för att få webbplatsen att vara på en mer framträdande plats. Några metoder som var vanliga på den tiden när sökmotorerna var nya, som att fylla en webbsida med ord, namn sidans titel rad med upprepningar av ett visst ord som en vanlig besökare eller en späcka inte kan se, har numera mindre slagkraft, eftersom sökmotorerna har gjort saker för att förhindra sådana tilltag.

  Nu kämpar sökmotorerna efter att belöna saker som är till nytta för surfaren, som t.ex god kvalitet, fyllighet, unikt material och användarvänlighet. Sökmotoroptimering handlar om att fokusera på de egenskaperna utan att behöva investera alla resurser som det egentligen skulle behövas, vanligen med mål att maximera vinsten från reklam på sidorna. Google, som är den viktigaste sökmotorn att optimera för, använder sig av en algoritm som heter PageRank(PR) för att mäta vilken status en sida har på nätet.

  Enligt statistiken, ca 80% av trafiken genereras av sökmotorer. Sökmotoroptimering - är en svår process som omfattar många aspekter: en analys av platsen och dess konkurrenter, val av nyckelord, optimering av innehåll och sidans länkstruktur, organisera utbytes länkar till andra resurser på Internet registrering webbplats i kataloger och sökmotorer, öka sin PageRank(PR). Vi erbjuder en full service sökwebbplatser sökmotoroptimering, allt från val av ett nyckelord, och optimera dess informationsinnehåll, och slutar med sin registrering i kataloger, installationslänkar till sidan och, naturligtvis, att skriva ut första sidan i sökmotorer. Beställning av sökmotoroptimering (marknadsför din webbplats) med oss, så garanterar du att tillströmning av riktade besökare och försäljningen ökar.

  Vi är proffs i sökmotoroptimering och google optimering!

  Mer information om vad sökmotoroptimering är, SEO, pagerank, ... kan ni hitta i våra artiklar om sökmotoroptimering.

  Mer om SEO 

  Sökoptimering och Marknadsföring på Internet

   

  *Om ni också arbetar med sökmotoroptimering / google optimering kan ni kontakta oss för sammarbete.
  TOP