Professionell fotografering. Fototjänster i Stockholm
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. Numera kan du beställa en fotosession utan att behöva lämna din bostad.  Du behöver bara välja en fotograf och ringa oss för ett samtal. Den professionella fotograferingen har en del svårigheter som kräver speciell kunskap. Endast en professionell fotograf förstår hur viktigt det är att ta hänsyn för detaljer under fotograferingen. Varje professionell fotograf har tillbringat många timmar för att behärska konsten att fotografera.  

Bröllopsfotografering
Olika inriktningar inom fotograferingen förutsätter att fotografen har speciella fotograferingskunskaper. För att kunna genomföra en bröllopsfotografering är det nödvändigt att känna till några specifika detaljer. Annars finns det en risk att missa ett mycket viktigt ögonblick vilket är helt oacceptabelt vid evenemang av detta slag. Bröllopsfotografen bör dessutom känna högtidlighet i ögonblicket och ha vördnadsfull inställning till det unga paret. Det är bättre att, i förväg (1-2 månader innan bröllopet), beställa bröllopfotografens tjänster. Speciellt om det har tänkt att bröllopets fotosession kommer att innehålla inslag av iscensatt fotografering. Det är mycket viktigt att välja rätt plats för att skapa en vacker atmosfär med tanke på att dessa bilder kommer att, under lång tid framöver, påminna dig om kanske den viktigaste dagen i ditt liv.

Professionell fotografering till portfolio
Vi fotograferar i studio eller åker ut till er. Vi skapar professionell portfolio för modeller och skådespelare. För professionella modeller är det ofta utseendet som är viktigt. En skådespelares portfolio bör återge dennes karisma, förmågan att gestalta sig på olika sätt. Den professionella fotograferingens syfte är att avspegla den fotograferade i rätt och fördelaktigt ljus. Det är klokt att välja en professionell fotograf med kunskap om finesserna i branschen för att börja, direkt, skapa en värdig portfolio. Fototjänster, som utförts på ett effektivt sätt, kan vara ovärderliga för din karriär.
Reklamfotografering
Reklamfotograferingens viktigaste uppgift är att förmedla idén om marknadsföring till konsument exakt, läckert och kvalitativt. Vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster: fotografering av olika föremål, fotografering av inredning, fotografering för klädkataloger, fotografering för webbutiker m.m. Dessa uppgifter kan endast utföras av en professionell fotograf som har en tydlig vision och en klar förståelse för syftet med reklamen. Det som utmärker en professionell fotograf är en kreativ arbetsstil som också kallas för smak. En professionell fotograf förstår redan i början av en arbetsprocess vilken resultat ska uppnås, vet hur man skiljer det vackra från det vanliga, känner alla väsentliga ögonblick och försöker att fånga dem.

Professionella fotografer
I vårt företag arbetar endast professionella fotografer. Vi ser professionell fotografering som vår kallelse.

Beställ en fotosession
På vår hemsida kan du se exempel på professionell fotografering, bekanta dig med utbildningsmaterial, se utbud av våra tjänster, läsa om aktuella projekt och idéer - en blogg, och naturligtvis beställa en fotosession.
Fotografering för webbshop
Om du har bestämt dig för att starta en webbutik bör du beställa en fotosession av varor som du tänker sälja. Fotosessionen bör innehålla attraktiva bilder och det är därför bäst att anlita en professionell fotograf.
Varje bild av varorna bör uppmuntra kunder att vilja köpa något i din webbutik!
Den här artikeln innehåller grundläggande frågor som man måste ta hänsyn till när det gäller fotografering för webbutik:
• Från vilket vinklar bör varan fotograferas?
• Hur kan man skydda sina bilder från kopiering?
• På vad baserar man priser för fotograferingen för en webbutik?

 

Viktiga moment vid fotografering av varor
Om man genomför en fotosession för medelstora objekt såsom ex. skor eller mobiltelefoner, måste fotografen visa varor från olika vinklar:
• fram,
• sida,
• bak,
• möjligen vinklad
På det här sättet kan man visa alla detaljer vilket är särskilt viktigt när man fotograferar elektronik som, på varje sida, har kontakter och knappar.
Fotosession för webbutik för kläder bör visa så många deler som det är möjligt:
• plaggets fram- och baksida
• tygtextur,
• tillbehör
Det är bäst att använda vit eller enfärgad ljus bakgrund (vid behov kan den alltid bytas ut). Om fotosessionen av en webbutiks varor är utförda på ett professionellt sätt kommer de givetvis att bli populära
För att skydda ert material från kopiering kan ni placera "vattenmärken" direkt på bildernas mitt (om du placerar vattenmärken i hörnet eller på kanten av bilden blir det mycket lätt att ta bort dem).

Utbildning inom fotografering
Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet och kunskap inom fotografering. En komplett utbildning inom fotografering inkluderar: lektioner inom fotografering, lektioner i professionellt arbete med Photoshop och i andra grafiska redaktörer.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.