Dataservice företag

 

Våra huvudsakliga uppgifter är att erbjuda it-tjänster till företag i Stockholm och att syssla med webbutveckling av varierande komplexitetsgrad. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser med en garanterad kvalitet. Vi tillhandahåller en omfattande service, från underhåll av skrivare till installation av bokföringsprogram, nätverksinstallationer av varierande komplexitet, underhåll av webbsidor och professionell marknadsföring på nätet.

Eftersom vi, som ett Specialiserat It-företag, alltid bekantar oss med de senaste teknologierna före nästan alla andra företag och använder vår egna erfarenhet och effektiva metoder, så erbjuder vi högkvalitativ dataservice för företag och integrering av marknadens bästa teknologier. Snabb lösning av arbetsuppgifter och ett schema för besök av specialister som är bekvämt för er. Ni behöver inte ha en anställd specialist inom ett specifikt arbetsområde. Genom att vända er till oss får ni ett lag med specialister inom alla möjliga grenar hörande till dataservice för företag.

Våra specialister har mycket erfarenhet av jobb inom It-branschen och specifikt dataservice för företag.

 Skapelse och konfiguration av nätverk: allt från att placera kablar till att ställa in hanterbara switchar, routers och servers.
 Skapelse, underhåll och serverinställning för webbsidor av alla svårighetsgrader, som uppnår alla moderna krav. 

 

 

Akut - Datatjänster 24

 

Har er dator gått sönder? Fungerar inte ert nätverk? Är ni rädda att ni har förlorat all er data? Behöver ni akut hjälp? Ring oss, så kommer våra specialister när som helst och löser ert problem!

Våra priser:

 Servicekostnaden är 370:- för den första timmen. Varje nästkommande timme kostar 320:- (exkl. moms) Priset gäller vardagar 09-18


Andra tider, dagar, helgdagar och röda dagar, förutom nattetid.

Servicekostnaden är 490:- för den första timmen. Varje nästkommande timme kostar 440:- (exkl. moms)


 

Nattetider (22-06)

 Servicekostnaden är 900:- för den första timmen. Varje nästkommande timme kostar 850:- (exkl. moms)


Vi arbetar inom hela Storstockholms område.
Arbete i andra städer är också möjligt. Resekostnader tillkommer då.

 

 

Datatjänster Privat

 

• Service på plats. - En dator som inte startar, hänger sig eller är allmänt långsam behöver nödvändigtvis inte vara trasig bortom räddning. Kom in till oss med din trasiga dator för felsökning. Tar undersökningen mindre än 20 minuter står vi för kostnaden annars är priset 250 kr.

• Informationsräddning från kraschade datasystem. - Har din PC eller Mac krashat? Kommer du inte in i operativsystemet? Om du har information lagrad på hårddisken som du måste komma åt hjälper vi dig med det. Dataräddning från 950 kr.

• Uppgradering av din dator. - I många fall kan du förbättra din befintliga dator, du slipper köpa ny och kan spara tusenlappar. En dators uppgraderingsmöjligheter varierar och det kan vara krångligt att hitta komponenter som passar just din maskin. Vi hjälper dig att välja rätt i djungeln av processorer, RAM-minen, hårddiskar, grafikkort, nätaggregat osv. Utifrån dina önskemål och behov hittar vi en lösning som passar dig.

• Vi löser generella datorproblem, krånglande kringutrustning t.ex. skanners, skrivare.

• Nätverk, routrar, Internet uppkopplingar etc.

• Rensa datorn från skadlig kod, installation av virusprogramvara och brandväggar. - Allt eftersom en dator används samlar den på sig onödig och ibland även skadlig information som tar plats och segar ner datorn. Virus, malware och annan skadlig kod kan leda till att datorn inte fungerar som den ska och resultera i att man förlorar viktig information. Vi hjälper dig med att välja och installera anti-virus program och brandväggar samt rensa datorn på befintlig skadligt och onödig data.

• Byta trasiga komponenter i din dator, också uppgradering av minne eller byte av hårddiskar.

• Felsökning av maskinvara

• Teknisk support och hjälp med programvara.

• Hjälp med inköp av datorer och annan elektronik. - Behöver du hjälp med att välja ny dator, kringutrusning som t.ex. skärm, högtalare, skrivare eller router? Att välja rätt är inte alltid enkelt. På elektronikmarknaden trängs mängder med aktörer och det finns en uppsjö av olika märken och modeller av snarlika produkter att välja mellan. Vi håller koll på vad som är värt att investera i dagsläget och hjälper dig att välja rätt utifrån dina behov. Vare sig du är ute efter en enklare färdigbyggd märkesdator eller en värsting PC byggd av separat utvalda komponenter för de senaste spelen så hittar vi en lösning som passar dig.

 

 

It-Support

 

 

It-Service (* Alla priser är exklusive moms)

data   optimisation

Vi ingår avtal om företag service:

PaketPris

 Vår specialist gör nödvändigt arbete med timbetalning. Service kostnaden är 550:- för den första timmen. Varje nästa timme kostar 320:-

 Företagspaket, Bas
Vi kommer en gång i månaden under, för er, bekväm tid. Vi arbetar med er en dag i månaden under 8 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Servicekostnaden är 2900:- per månad. I tjänsten ingår: lösning av alla it-problem och planerat underhåll av datorer, nätverk, webbsidan. Vi erbjuder även 2 timmars extra onlinesupport (sparar 15 %).

  Företagspaket, Standard
Vi kommer två gånger i månaden under, för er, bekväm tid. Vi arbetar med er två dagar i månaden under 16 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Servicekostnaden är 5500:- per månad. Vi erbjuder även 4 timmars extra onlinesupport och möjlighet till övervakning av er webbsida (sparar 17 %).

Företagspaket, Pro
Vi kommer fyra gånger i månaden under, för er, bekväm tid. Vi arbetar med er fyra dagar i månaden under 32 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Servicekostnaden är 10500:- per månad. Vi erbjuder även 8 timmars extra onlinesupport, möjlighet till övervakning av er webbsida och ett extra telefonnummer för snabb kommunikation i nödsituationer (sparar 23 %).

* Korta tjänsteresor i andra svenska städer eller till Europa är också möjliga. Priser för service är likadana, men reseomkostnad räknas separat.

 

 

 

webbsupport InternetSupport

Om ni har ett eller flera webbprojekt så kan vår service hjälpa er. Vi kan hålla ordning på er webbsida, lägga till eller redigera olika material. Vi kan svara på skypechat, e-post eller vår SupportTicketSystem. I vår service ingår max 10 arbetstimmar i månaden. Det kostar 3000:- sek per månad. 21 arbetstim kostar 5900:-

webbsupport TeleWebbSupport

Vi kan hålla ordning på er webbsida, lägga till eller redigera olika material. Vi kan svara på skypechat, e-post eller vår SupportTicketSystem. I vår service ingår max 10 arbetstimmar i månaden. Det kostar 3490:- sek per månad. 21 arbetstim kostar 6500:-

webbsupport It-Support 24 (Begränsat av arbetstimmar)

Vi kan hålla ordning på er webbsida, lägga till eller redigera olika material. Vi kan svara på telefon, skype, skypechat, e-post eller vår SupportTicketSystem 7 dagar i veckan, 24 timmar per dag. I vår service ingår max 30 arbetstimmar i månaden. Det kostar 17500:- sek per månad.

webbsupport * It-Support24 (Full)

Vi kan hålla ordning på er webbsida, lägga till eller redigera olika material. Vi kan svara på telefon, skype, skypechat, e-post eller vår SupportTicketSystem 7 dagar i veckan, 24 timmar per dag. I vår service ingår så mycket tid som ni behöver i månaden. Det kostar 29900:- sek per månad.

It-Hjälp | It-Support | Data-support

Beställ eller fråga här

 

TOP