• Service på plats. - En dator som inte startar, hänger sig eller är allmänt långsam behöver nödvändigtvis inte vara trasig bortom räddning. Kom in till oss med din trasiga dator för felsökning. Tar undersökningen mindre än 15 minuter står vi för kostnaden annars är priset 250 kr.

• Informationsräddning från kraschade datasystem. - Har din PC eller Mac krashat? Kommer du inte in i operativsystemet? Om du har information lagrad på hårddisken som du måste komma åt hjälper vi dig med det. Dataräddning från 950 kr.

• Vi arbetar med en mängd olika produkter från Apple, inklusive MacBook, iMac, Mac Pro, iPhone och iPad. När en ny version av Mac OS X släpps blir det ofta problem med många enheter som inte ursprungligen byggdes för det. Det kan i många fall ske synkroniseringsproblem och filerna som man har på sin Mac försvinner då. Oftast betyder det dock inte att de är borta helt och hållet. Vi gör återhämtning av förlorade filer på Mac och hjälper till med inställning av iCloud. Även andra problem kan förekomma vid uppdatering av OS X - vi hjälper till med allt som kan hända. Om man vill ha nya uppdateringen men inte vill installera den själv så erbjuder vi även uppdatering av OS X och säkerhetskopiering av systemet. Många Macs och speciellt iMac drabbas ofta av problem med hårddisken. Om ni har något av dessa problem så kan det vara dags att byta hårddisk, vilket vi kan göra åt er på ett snabbt och tryggt sätt. Under många års arbete med Mac och andra Apple-enheter har vi stött på kunder med de flesta tänkbara problemen. Kontakta oss, så bedömer vi direkt vad ert problem är och hjälper er Mac, iPhone eller iPad att fungera felfritt! För Mac gäller följande priser: Felsökning hos oss är gratis de första 20 minuterna vid bokning. Om det tar mer tid är priset 500 kr. Felsökning hos kund i Tyresö kostar 700 kronor. Om ni beställer ett paket, så ingår felsökning i priset. Våra paket är följande: 2 timmars dataservice i vårt kontor - 900 kronor. 3-4 timmars dataservice i vårt kontor - 1200 kronor. Arbete hos kunden kostar 250 kronor extra.

• Uppgradering av din dator. - I många fall kan du förbättra din befintliga dator, du slipper köpa ny och kan spara tusenlappar. En dators uppgraderingsmöjligheter varierar och det kan vara krångligt att hitta komponenter som passar just din maskin. Vi hjälper dig att välja rätt i djungeln av processorer, RAM-minen, hårddiskar, grafikkort, nätaggregat osv. Utifrån dina önskemål och behov hittar vi en lösning som passar dig.

• Vi löser generella datorproblem, krånglande kringutrustning t.ex. skanners, skrivare.

• Nätverk, routrar, Internet uppkopplingar etc.

• Rensa datorn från skadlig kod, installation av virusprogramvara och brandväggar. - Allt eftersom en dator används samlar den på sig onödig och ibland även skadlig information som tar plats och segar ner datorn. Virus, malware och annan skadlig kod kan leda till att datorn inte fungerar som den ska och resultera i att man förlorar viktig information. Vi hjälper dig med att välja och installera anti-virus program och brandväggar samt rensa datorn på befintlig skadligt och onödig data.

• Byta trasiga komponenter i din dator, också uppgradering av minne eller byte av hårddiskar.

• Felsökning av maskinvara

• Teknisk support och hjälp med programvara.

• Hjälp med inköp av datorer och annan elektronik. - Behöver du hjälp med att välja ny dator, kringutrusning som t.ex. skärm, högtalare, skrivare eller router? Att välja rätt är inte alltid enkelt. På elektronikmarknaden trängs mängder med aktörer och det finns en uppsjö av olika märken och modeller av snarlika produkter att välja mellan. Vi håller koll på vad som är värt att investera i dagsläget och hjälper dig att välja rätt utifrån dina behov. Vare sig du är ute efter en enklare färdigbyggd märkesdator eller en värsting PC byggd av separat utvalda komponenter för de senaste spelen så hittar vi en lösning som passar dig.

TOP
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.