Videotjänster
Vi kan göra högkvalitativa reklamfilmer och videor för företagsevenemang.  Det är alltid lättare att se en kort film, som kan hjälpa en att förstå fördelar med företaget, än att läsa långa texter. Vi kan snabbt och effektivt göra en film om ditt företag, produkt eller tjänst.
Hos oss kan du beställa följande videotjänster:
- Promo video. Vår studio kan göra promo video för olika evenemang i ditt företag: lansering av en butik, tillverkning av en ny produkt och dyl. Det här är en mycket populär videotjänst. Inom ramen för en liten videofilm kan man presentera en intressant idé och avspegla en fascinerande historia.
- Film om ditt företag. Vi kan hjälpa dig att göra en film om ditt företag där du kan presentera företagets tjänster.
- Videofotografering av utställningar. Vi kan hjälpa dig att videofilma ditt företags deltagande i olika utställningar.
- Video för företagsevenemang. Vi kan videofilma olika företagsevenemang såsom presentationer, fester och andra evenemang.
Utöver ovanstående erbjuder vi även andra videotjänster.

 

Click on the image to change it

Video för företagsevenemang
Video för företagsevenemang inkluderar företags- och presentationsfilmer, videor om företaget och video från olika affärsevenemang såsom presentationer, utställningar, möten med partner osv. Dussintals företag organiserar olika aktiviteter, öppnar nya butiker och kontor, deltar i utställningar och reklamkampanjer. För belysning av alla dessa evenemang erbjuder vi att göra en företagsvideo för företagets behov eller för visning inför en större publik.
Vi kan även filma anställdas födelsedagar, företagsfester, jul- och nyårsfiranden m.m. Vi kan hjälpa dig att skapa videohälsningar till ex. chefens födelsedag eller till olika högtider. Videohälsningar skickas allt oftare till affärspartners istället för vanliga vykort eller brev. Det höjer företagets status och visar allvaret i inställningen till samarbetet.

 

Videopresentation för investerare
Vi kan göra en unik videopresentation av ditt företag som även kan visas på utställningar, på företagets hemsida och i sociala nätverk. Tack vare videopresentationen kan ditt företag bli känd på marknaden och du kan berätta om företagets fördelar. Vi kan hjälpa dig med scenariot till videopresentationen. Vi gör videopresentationer i valfritt format och valfri längd. Du kan beställa ett kort klipp eller en lång film om företaget. Vi kommer att utföra videofotograferingen på högsta nivå.

 

Fotografering och videofotografering av olika evenemang
Tack vare lång erfarenhet och professionell utrustning kan vi göra högkvalitativa bilder av viktiga för dig händelser såsom fotograferingar och videofotograferingar av affärs- och underhållningsevenemang. Vi gör gedigna, kvalitativa och informativa filmer och foton.  
Fotografering och videofotografering av dina fester och högtider kan ge dig möjlighet att behålla alla unika minnen och trevliga stunder. Vi garanterar dig den mest kompletta och unik avspeglingen av dina fester. Alla högtidliga stunder såsom roliga skämt, danser och tävlingar kommer att visas upp i en mycket kompetent och vacker uppsättning.

Det är svårt att föreställa sig dagens familje- eller företagsevenemang utan en videofotografering. För en riktig stor fest såsom presentationer, skolavslutningar, företagsfester, årsdagar, utställningar, bröllop och födelsedagar kommer du behöva både fotografering och videofotografering. En högkvalitativ fotografering och videofotografering behövs för att du ska kunna visa till nära och kära, bekanta eller affärspartners en intressant film om spännande familjefest eller om aktiviteter i ditt företag.

 

Fotografering och videofotografering för familjer och barn
Vi kan göra både långa och korta filmer eller fotosessioner om dig och din familj. Det kan vara en fotosession eller en film som omfattar en eller flera dagar ur din familjs liv.
Vi använder professionell utrustning och har lång erfarenhet i branschen vilket gör att vi kan skapa riktigt spännande filmer med dig och din familj i huvudrollen. Det kan bli intressant att, om många år, se dessa filmer tillsammans med dina barn och barnbarn, vänner och bekanta.
Du kommer att få ett vackert utformat, informationsrikt och färgstarkt material om du, hos oss, beställer barnfoto, familjeporträtt, videfotografering av din familj eller videofotografering av dopp.

 

Bröllopsvideo och bröllopsfotograf
Vi erbjuder högkvalitativa och kompletta tjänster inom fotografering och videofilmning av bröllop. Hos oss kan du alltid få god service, personligt bemötande och ett fint resultat. Vi kan erbjuda er fotografering med efterföljande konstnärlig bearbetning av bilder och professionell videofilmning av ert bröllop.

Vi kan utföra fotografering och videofotografering i varierande stilar och i nära samarbete med kunden. Vi har lång erfarenhet inom branschen och kan garantera att ni blir nöjda med vårt arbete. Fotograferingen och videofotograferingen kan utföras under hela bröllopet såväl som under några timmar.
Om ni vill få fina bröllopsbilder och bröllopsvideor bör ni, på förhand, förbereda er till bröllopet. Vi kan erbjuda er en kostnadsfri rådgivning i alla frågor som berör fotografering och videofotografering av ert bröllop. Ni kan få rådgivningen så fort vi skriver under kontraktet. Vi kan lösa tillsammans alla frågor som kan uppstå i samband med kommande bröllop.

Inget bröllop är komplett utan en fotograf. Vi vill alltid göra bröllopsbilder för att kunna bevara våra minnen från bröllopet. Naturligtvis är det bättre om bröllopsfotograferingen utförs av professionella fotografer. Bröllopsfotograferingar och videofotograferingar av bröllop, professionella foto- och videotjänster är något som vi sysslar med i många år. Bröllopsfotografering och videofotografering av bröllop är speciella vilket gör att de inte kan utföras av personer utan erfarenhet.

Bröllopsfotografering och videofotografering av bröllop är något som vi skapar tillsammans med er. Ert engagemang spelar en stor roll. Vi ska försöka uppfylla alla era drömmar och vi har allt som behövs för att kunna göra det: professionella fotografer, högkvalitativ utrustning, kvalitativ efterbearbetning och, viktigast av allt, kunskap om processen och dess finesser.

 

Under bröllopsfotograferingen och videofotograferingen av bröllop ägnar vi stor uppmärksamhet åt detaljer vilket gör att vi, i slutändan, kan skapa en komplett och fascinerande film eller fotosession. Utan intressanta detaljer och minnesvärda ögonblick skulle en film eller en fotosession bli till en tråkig händelsekrönika. Vi anser att dessa, i första hand, bör framställas som konstnärliga färgstarka upplevelser. Vi anpassar oss emellertid alltid till kundens önskemål och behov. 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.