Service för Mac och iOS

Vi har länge arbetat med en stor mängd olika produkter från Apple, så som MacBook, iMac, Mac Pro, iPhone, iPad och annat.

Så fort en ny version av Mac OS X eller iOS släpps sker det ofta problem med många Apple-enheter som inte ursprungligen var byggda för den versionen. Kanske är det så att er Mac inte startar längre efter uppdatering? Eller har filerna från er iPad försvunnit helt och hållet?

Det finns mycket som kan gå fel, men lyckligtvis finns metoder för att återställa förlorade filer på Mac, iPhone och iPad, exempelvis med hjälp av iCloud. Startas enheten inte alls så går även det att lösa med hjälp av att installera en annan version eller omkonfigurera enheten.

Har ni problem med er Mac eller iOS-enhet efter att ha genomfört en uppdatering? Vänd er då till oss för snabb och professionell hjälp. Vi erbjuder även tjänster för dem som vill uppdatera sina enheter men inte vill eller vågar göra detta själva, då data kan gå förlorad om man gör det fel.

Något annat som är väldigt vanligt med Mac och speciellt iMac är problem med hårddisken. Hårddiskproblem på Mac är en av de vanligaste orsakerna till att människor vänder sig till oss med sina Macs. Det går att reparera eller byta ut hårddiskarna och detta gör vi snabbt och snabbt och smidigt, så att er Mac återigen börjar fungera som om den vore ny.

Har man hårddiskproblem så vet man kanske inte om det själv. Men märker man att man ens Mac har blivit långsam och seg på sistone, så är detta en av de vanligaste orsakerna. Det finns även mycket annat som kan orsaka en seg Mac eller långsam iPad/iPhone. Har ni detta problem så kan vi analysera er Apple-enhet och identifiera vad det är som orsakar felet samt åtgärda det.  

Självklart arbetar vi även med Apple-problem som inte är beskrivna ovan. Vilket problem ni än har med er teknik från Apple så är det bara att vända er till oss. Vi har arbetat med Apple i många år och har utmärkt koll på alla småsaker i deras enheter som kan orsaka problem. Vi erbjuder högkvalitativ och prisvärd Apple-service både på plats hos kunden och i vårt kontor i Tyresö.

Bokar ni en tid hos oss för felsökning av ert Apple-problem och kommer till oss med enheten, så kan vi felsöka den direkt med er på plats och om det tar mindre än 20 minuter så tar vi ingen avgift för det. Mer komplicerad felsökning som tar längre tid inne på vår Apple-service kostar 500 kr. Felsökning hos kund kostar 700 kr. Vi har även Apple-servicepaket där både felsökning och reparationsarbete ingår. Ett paket med 2 timmars service på vårt kontor kostar 900 kr och ett paket med upp till 4 timmars service på vårt kontor kostar 1200 kr. Transport och arbete hos kunden kostar 250 kr extra.

 

Click on the image to change it

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.