Sökmotoroptimering - köpa länkar

Har ni en hemsida som är svår att hitta i sökmotorerna?

Vill ni utöka antal besökare på er hemsida?

Vill ni att andra företags webbsidor ska länkas till er?

Vänd er till oss, så gör vi detta garanterat med hög kvalité för ett billigt pris.

Vi är proffs på vårt område och använder oss endast av säkra metoder då vi länkar till er sida.

Vi erbjuder det som våra konkurrenter inte kan erbjuda. Hos oss får ni kvalitetsservice för ett mindre pris.

 

* Sökmotoroptimering är det viktigaste som finns för att få kunder på Internet

 

Vi garanterar bra resultat på vår sökmotoroptimering! Klicka här för att få gratis konsultation.

 

Vårt företag arbetar mycket med sökmotoroptimering sedan år 2000. Vi hjälper både vanliga webbsidor och stora webbsidor med ovanliga sökord att nå upp till dem första platserna i sökmotorer.

 

Principen för att höja webbsidor i sökmotorer ändras hela tiden, men det beror mest på hur väl webbsidan är optimerad och hur många bra länkar som leder dit.

Hur fungerar sökmotoroptimering?

1.I början ska man analysera webbsidan, optimera sidkoden utifrån det och lägga till ord som ni vill bli hittade med i Google.

Ett sådant arbete för en normal webbsida kostar 900 kr + moms. Det tar 1-2 dagar. För större webbsidor väljs priset individuellt. Det är startarbetet, det görs en gång.

2.Det är också viktigt att andra webbsidor länkar till er. Ju högre statistik dem sidorna har, desto bättre position kan ni få. Sökmotoroptimeringens pris beror på konkurrens och antal sökord. Ni kan bli länkade av liknande sidor, vänners sidor o.s.v.

I alla fall har varje länk sitt pris. Sökmotoroptimering är ett väldigt noggrant arbete. Optimeraren måste tänka på många saker för att få länkar för ett bra pris. Vi gör det professionellt. Om man jämför oss med konkurrenter eller egetföretagare, så kan vårt arbete med länkar vara upp till 10 gånger billigare!

Varje månad ser vi noga på era länkar, tar bort dåliga länkar och byter ut dem mot bättre.

Vi tar inte månadsavgifter. Vi tar en andel av länkarnas kostnad. Beroende på olika faktorer är den 30-40%. Ni bör veta att det är ett stort arbete, och i priset ingår också överföring av pengar. För sidor med låg konkurrens är mellanpriset 500 kronor på 3-5 ord eller ordblandningar. För mellanstora webbsidor blir priset oftast runt 1000 - 1500 i månaden sammanlagt. För sidor med stor eller väldigt stor konkurrens är priset 2500-7000 i månaden sammanlagt. Vi kan analysera webbsidan och rekommendera en budget. Beslutet om budgeten för sökmotoroptimering tar ändå kunden. Skriv till oss, så skriver vi en lista över bra sökord.

Vad är fördelarna med vår sökmotoroptimering?

Genom att välja vår sökmotoroptimering sparar ni både pengar och får en bättre webbsida.

Vilka garantier får ni av vår sökmotoroptimering?

Att ge 100 % garanti i vår ganska ostabila värld är svårt. Vi kan säga så – Ju bättre webbsidan är optimerad och ju bättre budget den har, desto bättre garanti ger vi. Vi brukar ge garanti på att ni kommer på första tio platserna. Vid stor budget, i första 5 platserna. Om webbsidan faller på något sökord så tar vi på oss ansvaret för att återställa det till den gamla positionen igen.

Hur länge ska man vänta på resultat?

Det beror på många faktorer. Till exempel: GoogleDance, konkurrens, kodens kvalité, osv. Men första resultatet brukar synas inom 2-3 veckor. Sedan höjs positionen ständigt och når sitt fulla resultat om 2-3 månader.

 

Vi är stolta över våra resultat och gör alltid allt vi kan för kunden.

 

VÅRA ERBJUDANDEN

Bronspaketet

seooptimering bronzpaket

Silverpaketet

seo silver

Silverpaketet+

seo silver

Guldpaketet

sökmotoroptimering guld

Platinapaketet

platina paket sökmotoroptimering

Detta baspaket för sökmotoroptimering passar dem som har en webbsida och en begränsad budget, som vill kunna bli hittade i sökmotorerna Detta paket för sökmotoroptimering passar alla möjliga sidor som vill få ökad synlighet på Internet. Detta paket för sökmotoroptimering passar alla möjliga sidor som vill få ökad synlighet på Internet. Vill ni ha garanterad synlighet för er webbsida? Passar till ett stort företag som bara vill betala en gång och sedan slappna av och få maximal visibilitet
         

Pris 1000 sek / månad

bra pris seo

Pris 2500 sek / månad

bra pris seo

Pris 3500 sek / månad

bra pris seo

Pris 5000 sek / månad

bra pris seo

Pris 9000 sek / månad

bra pris seo

 

*Om ni bara vill prova på vår service för att se resultatet så kan ni beställa vår service för fyra månader. Det är ett bra alternativ för att förstå hur bra det fungerar. Det är möjligt med silver, guld och platina paket.

 

Tillägg

Vi kan annonsera er webbsida i alla andra sökmotorer med olika språk. Det ökar antal besökare på er webbsida utan större kostnader. Vi anordnar även reklamkampanjer.

Ni kan fråga oss för optimering av webbsidan. Vår kundservice står till er tjänst

*Alla priser är exklusive moms

Om du behöver gratis konsultation om webb & sökmotoroptimering - klicka här

Sökmotoroptimering är ett sätt att synas så långt framme bland resultaten i sökmotorer som möjligt

Eftersom sökmotorernas rangordning av webbplatser görs automatiskt har det kommit olika sätt att använda deras system för att få webbplatsen att vara på en mer framträdande plats. Några metoder som var vanliga på den tiden när sökmotorerna var nya, som att fylla en webbsida med ord, namnge sidans titel rad med upprepningar av ett visst ord som en vanlig besökare inte kan se, har numera mindre slagkraft, eftersom sökmotorerna har tagit till åtgärder för att förhindra sådana knep.

Nu kämpar sökmotorerna med att belöna saker som är till nytta för surfaren, som t.ex god kvalitet, fyllighet, unikt material och användarvänlighet. Sökmotoroptimering handlar om att fokusera på de egenskaperna utan att behöva investera alla resurser som det egentligen skulle behövas, vanligen med mål att maximera vinsten från reklam på sidorna. Google, som är den viktigaste sökmotorn att optimera för, använder sig av en algoritm som heter PageRank(PR) för att mäta vilken status en sida har på nätet.

Enligt statistiken genereras ca 80% av trafiken av sökmotorer. Sökmotoroptimering är en svår process som omfattar många aspekter: en analys av platsen och dess konkurrenter, val av nyckelord, optimering av innehåll och sidans länkstruktur, organisering av utbyteslänkar till andra resurser på Internet, registrering av webbplats i kataloger och sökmotorer, ökning av sin PageRank(PR). Vi erbjuder en full service för sökmotoroptimering. Allt från val av ett nyckelord, och optimering av dess informationsinnehåll, till registrering i kataloger, tillverkning av installationslänkar till sidan och, naturligtvis, att skriva ut första sidan i sökmotorer. Beställ sökmotoroptimering hos oss, så garanterar vi att ni får många fler besökare och försäljningen ökar.

Vi är proffs på sökmotoroptimering och Google-optimering!

Mer information om vad sökmotoroptimering är kan ni hitta i våra artiklar om sökmotoroptimering.

Mer om SEO 

Sökoptimering och Marknadsföring på Internet

 

*Om ni också arbetar med sökmotoroptimering / Google-optimering kan ni kontakta oss för samarbete.
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.