Datatjänster i Tyresö

Blistar AB, har sitt kontor i Tyresö, där vi nu har arbetat i många år.

Vi erbjuder olika typer av dataservice och datatjänster i Tyresö och alla dess områden, som exempelvis Bollmora, Trollbäcken och Tyresö Strand. Vi arbetar även med dataservice i Haninge och Älta.

Hos oss finner ni högkvalitativa datatjänster i Tyresö både för företag och privatpersoner.

För företag i Tyresö har vi paketerbjudanden, som låter er spara både tid och pengar. Mer information om det finns längst ned på sidan.

För privatpersoner har vi både tim- och paketpriser tillgängliga. Läs mer om våra tjänster och priser direkt nedan. 

Kontakta oss för mer information eller ring oss via telefon +46(0) 8 559 24 573 eller 073 - 596 40 94
 

 

Dataservice för privatpersoner

Felsökning hos oss är gratis de första 20 minuterna vid bokning. Om det tar mer tid, eller om felsökningen sker hos kund i Tyresö, så är priset 300 kr.  Om ni beställer ett av våra paket med datatjänster i Tyresö, så ingår felsökning i priset. 

Paket 1: 2 timmars dataservice i vårt kontor - 700 kronor.

Paket 2: 3-4 timmars dataservice i vårt kontor - 900 kronor.

Utöver vanlig dataservice i Tyresö erbjuder vi även diverse specialtjänster, bland annat:

• Service på plats. En dator som inte startar, hänger sig eller är allmänt långsam behöver nödvändigtvis inte vara trasig bortom räddning. Kom in till oss med din trasiga dator för felsökning. Tar undersökningen mindre än 20 minuter så kostar det inget. Annars är felsökningspriset 300 kr.

• Informationsräddning från kraschade datasystem. Har din PC eller Mac kraschat? Kommer du inte in i operativsystemet? Om du har information lagrad på hårddisken som du måste komma åt hjälper vi dig med det. Dataräddning från 950 kr.

• Uppgradering av din dator. I många fall kan du uppgradera några komponenter i din dator. Det kan förlänga datorns livslängd med många år, så att du sparar både tid och pengar. Det är dock svårt att veta vilka komponenter man ska ha utan att vara insatt i datorbygge. Vi hjälper dig hitta rätt bland myriaden av processorer, RAM-minen, hårddiskar, grafikkort, nätaggregat osv. som finns på marknaden. Utifrån dina önskemål och behov hittar vi en lösning som passar dig.

• Nätverk. Om du har problem med din router eller något annat problem med din internetuppkoppling i hemmet, så löser vi det effektivt, antingen direkt hos dig eller hos oss.

• Rensning från virus och skadliga/onödiga filer. Ju mer man använder sig av en dator, desto mer onödig och ofta skadlig information samlar den på sig. Till och med om man har ett bra antivirusprogram så kan virus ibland smita igenom och skada datorn, så att man kan förlora viktig information eller drabbas av stöld. För att motverka detta hjälper vi er konfigurera era antivirus-lösningar korrekt och rensa er dator från onödiga filer.

 Reparation och byte av trasiga komponenter.

• Felsökning av hårdvara.

• Teknisk support och hjälp med program.

• Konsultation och hjälp med inköp av teknik. Om du vill köpa en ny dator, skrivare, TV, router eller valfri annan teknik, så kan det vara svårt att hitta rätt. Ofta är det även svårt att installera det nya köpet och få det att fungera med annan teknik som man har i hemmet. Vi har koll på vilka produkter som är prisvärda och vad som passar för era behov. När ni kontaktar oss, så hjälper vi er med val, leverans och installation av er nya enhet.

 

Reparation av Mac

Vi arbetar med en mängd olika produkter från Apple, inklusive MacBook, iMac, Mac Pro, iPhone och iPad. I våra datatjänster i Tyresö ingår även all form av Mac- och Apple-service.

När en ny version av Mac OS X släpps blir det ofta problem med många enheter som inte ursprungligen byggdes för den. Det kan i många fall ske synkroniseringsproblem och filerna som man har på sin Mac försvinner då. Oftast betyder det dock inte att de är borta helt och hållet. Vi gör återhämtning av förlorade filer på Mac och hjälper till med inställning av iCloud.

Även andra problem kan förekomma vid uppdatering av OS X - vi hjälper till med allt som kan hända. Om man vill ha nya uppdateringen men inte vill installera den själv så erbjuder vi även uppdatering av OS X och säkerhetskopiering av systemet.

Många Macs och speciellt iMac drabbas ofta av problem med hårddisken. Det kan märkas på flera sätt, inklusive felmeddelande vid start av datorn, försämrad prestanda, filer som försvinner eller att datorn inte startas överhuvudtaget. Om ni har något av dessa problem så kan det vara dags att byta hårddisk, vilket vi kan göra åt er på ett snabbt och tryggt sätt.

Under många års arbete med Mac och andra Apple-enheter har vi stött på kunder med de flesta tänkbara problemen. Kontakta oss, så bedömer vi direkt vad ert problem är och hjälper er Mac, iPhone eller iPad att fungera felfritt!

För Mac gäller följande priser:

Felsökning hos oss är gratis de första 20 minuterna vid bokning. Om det tar mer tid är priset 500 kr. Felsökning hos kund i Tyresö kostar 700 kronor. Om ni beställer ett paket, så ingår felsökning i priset. Våra paket är följande: 2 timmars dataservice i vårt kontor - 900 kronor. 3-4 timmars dataservice i vårt kontor - 1200 kronor. Arbete hos kunden kostar 250 kronor extra.

 

 

Komplett IT-lösning / IT-support för Företag

Om ni ofta stöter på problem med era datorer, skrivare, nätverk, hårdvaruuppgradering, servrar och kanske även er webbsida, så behöver ni inte ha fasta IT-anställda. Vi är experter inom allt detta. Beställ våra datatjänster i Tyresö för att snabbt och smidigt lösa alla era problem - utan att behöva betala arbetsgivaravgifter.  

Varför just vi:

Våra huvudsakliga uppgifter är att erbjuda IT-tjänster till företag i Stockholm och att syssla med webbutveckling av varierande komplexitetsgrad. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser med en garanterad kvalitet.
Eftersom vi, som ett Specialiserat It-företag, alltid bekantar oss med de senaste teknologierna före nästan alla andra företag och använder vår egna erfarenhet och effektiva metoder, så erbjuder vi högkvalitativ dataservice för företag och integrering av marknadens bästa teknologier. Vi är återförsäljare och samarbetar med flera ledande företag som säljer datorer och kontorsteknik. Genom att köpa teknik via oss får ni därför samma höga kvalité till lägre priser. IT-Support / IT-Konsult Snabb lösning av arbetsuppgifter och ett schema för besök av specialister som är bekvämt för er.
Ni behöver inte ha en anställd specialist inom ett specifikt arbetsområde. Genom att vända er till oss får ni ett lag med specialister inom alla möjliga grenar hörande till dataservice för företag.
Våra specialister har mycket erfarenhet av jobb inom IT-branschen och specifikt dataservice för företag.
Vi tillhandahåller en omfattande service, från underhåll av skrivare till installation av bokföringsprogram, nätverksinstallationer av varierande komplexitet, underhåll av webbsidor och professionell marknadsföring på nätet.

Ni behöver inte betala per timme eller anställa en IT-specialist.

Vi erbjuder följande alternativ:

Våra specialister har mycket erfarenhet av jobb inom IT-branschen och specifikt dataservice för företag. Vi tillhandahåller en omfattande service, från underhåll av skrivare till installation av bokföringsprogram, nätverksinstallationer av varierande komplexitet, underhåll av webbsidor och professionell marknadsföring på nätet.

Bas
Företagspaket

2 900 kr
  • Vi kommer en gång i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er en dag i månaden under 8 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. I tjänsten ingår: lösning av alla IT-problem och planerat underhåll av datorer, nätverk, webbsidan. Vi erbjuder även 2 timmars extra onlinesupport.
Beställ Nu

Standard
Företagspaket

5 500 kr
  • Vi kommer två gånger i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er två dagar i månaden under sammanlagt 16 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Vi erbjuder även 4 timmars extra onlinesupport och möjlighet för övervakning av er webbsida. Nödsituationer på webbsidan åtgärdas då även när vi inte är hos er.
Beställ Nu

Pro
Företagspaket

10 500 kr
  • Vi kommer fyra gånger i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er fyra dagar i månaden under sammanlagt 32 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Vi erbjuder även 8 timmars extra onlinesupport, möjlighet till övervakning av er webbsida och ett extra telefonnummer för snabb kommunikation i nödsituationer.
Beställ NuVi har ingen bindningstid.  Första månaden är det rabatt på 30 %.
Vi ser till att ni blir nöjda med ert IT-system. 

Vi erbjuder reparation, support för stationära & bärbara datorer, surfplattor och telefoner. Även installation och konfigurering av tillhörande mjukvara. Skapelse och konfiguration av nätverk: allt från att placera kablar till att ställa in hanterbara switchar, routers och servers. Skapelse, underhåll och serverinställning för webbsidor av alla svårighetsgrader, som uppnår alla moderna krav. 

 

Välkommen!

BliStar AB
Lindalsvägen 57
135 50 Tyresö
08-559 24 573
073 - 596 40 94

KONTAKTA OSS FÖR GRATIS IT-KONSULTATION OCH BESTÄLLNING AV DATATJÄNSTER I TYRESÖ

Click on the image to change it

 

Vi samarbetar med Bo I Tyresö

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.