Blistar AB, har sitt kontor i Tyresö, där vi nu har arbetat i många år.

Vi erbjuder olika typer av datatjänster och dataservice inom alla Tyresös områden, som exempelvis Bollmora, Trollbäcken och Tyresö Strand. Vi arbetar även med dataservice i Haninge och Älta.

Hos oss finner ni högkvalitativa datatjänster både för företag och privatpersoner.

För företag i Tyresö har vi paketerbjudanden, som låter er spara både tid och pengar. Mer information om det finns längst ned på sidan.

För privatpersoner har vi både tim- och paketpriser tillgängliga. Läs mer om våra tjänster och priser direkt nedan. 

Kontakta oss för mer information här eller på telefon +46(0) 8 559 24 573 eller 073 - 596 40 94
 

Felsökning hos oss är gratis de första 20 minuterna vid bokning. Om det tar mer tid är priset 300 kr. 
Felsökning hos kund i Tyresö kostar 300 kronor.  Om ni beställer ett av våra paket, så ingår felsökning i priset. Våra paket är följande:

2 timmars dataservice i vårt kontor - 700 kronor. 3-4 timmars dataservice i vårt kontor - 900 kronor.
Arbete hos kunden kostar 200 kronor extra. 

 

Telefontider: Måndag - fredag: 10-18

Internetsupport: Dygnet runt

Guldsupport: Dygnet runt

Dataakuten: Dygnet runt - se priser och detaljer här

 

 

Dataservice i Tyresö

• Service på plats. - En dator som inte startar, hänger sig eller är allmänt långsam behöver nödvändigtvis inte vara trasig bortom räddning. Kom in till oss med din trasiga dator för felsökning. 

• Informationsräddning från kraschade datasystem. - Har din PC eller Mac kraschat? Kommer du inte in i operativsystemet? Om du har information lagrad på hårddisken som du måste komma åt hjälper vi dig med det. Dataräddning från 950kr.

• Uppgradering av din dator. - I många fall kan du förbättra din befintliga dator, du slipper köpa ny och kan spara tusenlappar. En dators uppgraderingsmöjligheter varierar och det kan vara krångligt att hitta komponenter som passar just din maskin. Vi hjälper dig att välja rätt i djungeln av processorer, RAM-minen, hårddiskar, grafikkort, nätaggregat osv. Utifrån dina önskemål och behov hittar vi en lösning som passar dig.

• Vi löser generella datorproblem, krånglande kringutrustning t.ex. skanners, skrivare.

• Nätverk, routrar, Internet uppkopplingar etc.

• Rensa datorn från skadlig kod, installation av virusprogramvara och brandväggar. - Allt eftersom en dator används samlar den på sig onödig och ibland även skadlig information som tar plats och segar ner datorn. Virus, malware och annan skadlig kod kan leda till att datorn inte fungerar som den ska och resultera i att man förlorar viktig information. Vi hjälper dig med att välja och installera anti-virus program och brandväggar samt rensa datorn på befintlig skadligt och onödig data.

• Byta trasiga komponenter i din dator, också uppgradering av minne eller byte av hårddiskar.

• Felsökning av maskinvara

• Teknisk support och hjälp med programvara.

• Hjälp med inköp av datorer och annan elektronik. - Behöver du hjälp med att välja ny dator, kringutrusning som t.ex. skärm, högtalare, skrivare eller router? Att välja rätt är inte alltid enkelt. På elektronikmarknaden trängs mängder med aktörer och det finns en uppsjö av olika märken och modeller av snarlika produkter att välja mellan. Vi håller koll på vad som är värt att investera i dagsläget och hjälper dig att välja rätt utifrån dina behov. Vare sig du är ute efter en enklare färdigbyggd märkesdator eller en värsting PC byggd av separat utvalda komponenter för de senaste spelen så hittar vi en lösning som passar dig.

Reparation av Mac

Vi arbetar med en mängd olika produkter från Apple, inklusive MacBook, iMac, Mac Pro, iPhone och iPad.

När en ny version av Mac OS X släpps blir det ofta problem med många enheter som inte ursprungligen byggdes för det. Det kan i många fall ske synkroniseringsproblem och filerna som man har på sin Mac försvinner då. Oftast betyder det dock inte att de är borta helt och hållet. Vi gör återhämtning av förlorade filer på Mac och hjälper till med inställning av iCloud.

Även andra problem kan förekomma vid uppdatering av OS X - vi hjälper till med allt som kan hända. Om man vill ha nya uppdateringen men inte vill installera den själv så erbjuder vi även uppdatering av OS X och säkerhetskopiering av systemet.

Många Macs och speciellt iMac drabbas ofta av problem med hårddisken. Det kan märkas på flera sätt, inklusive felmeddelande vid start av datorn, försämrad prestanda, filer som försvinner eller att datorn inte startas överhuvudtaget. Om ni har något av dessa problem så kan det vara dags att byta hårddisk, vilket vi kan göra åt er på ett snabbt och tryggt sätt.

Under många års arbete med Mac och andra Apple-enheter har vi stött på kunder med de flesta tänkbara problemen. Kontakta oss, så bedömer vi direkt vad ert problem är och hjälper er Mac, iPhone eller iPad att fungera felfritt!

För Mac gäller följande priser:

Felsökning hos oss är gratis de första 20 minuterna vid bokning. Om det tar mer tid är priset 500 kr. Felsökning hos kund i Tyresö kostar 700 kronor. Om ni beställer ett paket, så ingår felsökning i priset. Våra paket är följande: 2 timmars dataservice i vårt kontor - 900 kronor. 3-4 timmars dataservice i vårt kontor - 1200 kronor. Arbete hos kunden kostar 250 kronor extra.

 

Komplett IT-lösning / IT-support för Företag

Om ni ofta stöter på problem med era datorer, skrivare, nätverk, hårdvaruuppgradering, servrar och kanske även er webbsida, så behöver ni inte ha fasta IT-anställda. Vi är experter inom allt detta. Beställ våra tjänster för att snabbt och smidigt lösa alla era problem - utan att behöva betala arbetsgivaravgifter.  

Varför just vi:

Våra huvudsakliga uppgifter är att erbjuda IT-tjänster till företag i Stockholm och att syssla med webbutveckling av varierande komplexitetsgrad. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser med en garanterad kvalitet.
Eftersom vi, som ett Specialiserat It-företag, alltid bekantar oss med de senaste teknologierna före nästan alla andra företag och använder vår egna erfarenhet och effektiva metoder, så erbjuder vi högkvalitativ dataservice för företag och integrering av marknadens bästa teknologier. Vi är återförsäljare och samarbetar med flera ledande företag som säljer datorer och kontorsteknik. Genom att köpa teknik via oss får ni därför samma höga kvalité till lägre priser. IT-Support / IT-Konsult Snabb lösning av arbetsuppgifter och ett schema för besök av specialister som är bekvämt för er.
Ni behöver inte ha en anställd specialist inom ett specifikt arbetsområde. Genom att vända er till oss får ni ett lag med specialister inom alla möjliga grenar hörande till dataservice för företag.
Våra specialister har mycket erfarenhet av jobb inom IT-branschen och specifikt dataservice för företag.
Vi tillhandahåller en omfattande service, från underhåll av skrivare till installation av bokföringsprogram, nätverksinstallationer av varierande komplexitet, underhåll av webbsidor och professionell marknadsföring på nätet.

Ni behöver inte betala per timme eller anställa en IT-specialist.

Vi erbjuder följande alternativ:

Våra specialister har mycket erfarenhet av jobb inom IT-branschen och specifikt dataservice för företag. Vi tillhandahåller en omfattande service, från underhåll av skrivare till installation av bokföringsprogram, nätverksinstallationer av varierande komplexitet, underhåll av webbsidor och professionell marknadsföring på nätet.

Bas
Företagspaket

2 900 kr
  • Vi kommer en gång i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er en dag i månaden under 8 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. I tjänsten ingår: lösning av alla IT-problem och planerat underhåll av datorer, nätverk, webbsidan. Vi erbjuder även 2 timmars extra onlinesupport.
Beställ Nu

Standard
Företagspaket

5 500 kr
  • Vi kommer två gånger i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er två dagar i månaden under sammanlagt 16 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Vi erbjuder även 4 timmars extra onlinesupport och möjlighet till övervakning av er webbsida.
Beställ Nu

Pro
Företagspaket

10 500 kr
  • Vi kommer fyra gånger i månaden under en tid som är bekväm för er. Vi arbetar med er fyra dagar i månaden under sammanlagt 32 arbetstimmar och hjälper att lösa alla dataproblem. Vi erbjuder även 8 timmars extra onlinesupport, möjlighet till övervakning av er webbsida och ett extra telefonnummer för snabb kommunikation i nödsituationer.
Beställ NuVi har ingen bindningstid.  Första månaden är det rabatt på 30 %.
Vi ser till att ni blir nöjda med ert IT-system. 

Vi erbjuder reparation, support för stationära & bärbara datorer, surfplattor och telefoner. Även installation och konfigurering av tillhörande mjukvara. Skapelse och konfiguration av nätverk: allt från att placera kablar till att ställa in hanterbara switchar, routers och servers. Skapelse, underhåll och serverinställning för webbsidor av alla svårighetsgrader, som uppnår alla moderna krav. 

 

Välkommen!

BliStar AB
Lindalsvägen 57
135 50 Tyresö
08-559 24 573
073 - 596 40 94

KONTAKTA OSS FÖR GRATIS IT-KONSULTATION OCH BESTÄLLNING

Click on the image to change it

 

Vi samarbetar med Bo I Tyresö

TOP