Vårt företag, Blistar AB, har sitt kontor i Tyresö, där vi nu har arbetat i många år.

Vi erbjuder olika typer av datatjänster inom Tyresö och de närmsta områdena, som Haninge och Älta.

Vi har datatjänster både för företag och privata personer.

Om ni har ett företag i Tyresö så har vi ett perfekt erbjudande för er med vilket ni kan spara tid och pengar.

Om du är en privat person så har vi tim- och paketpriser för dig.

Kontakta oss för mer information här eller på telefon +46(0) 8 559 24 573 eller 073 - 596 40 94
 

Felsökning hos oss är gratis de första 20 minuterna vid bokning. Om det tar mer tid är priset 300 kr. 
Felsökning hos kund i Tyresö kostar 300 kronor.  Om ni beställer ett paket, så ingår felsökning i priset. Våra paket är följande:
2 timmars dataservice i vårt kontor - 700 kronor. 3-4 timmars dataservice i vårt kontor - 900 kronor.
Arbete hos kunden kostar 200 kronor extra. 

Öppettider Telefontider: 10 - 18 måndag-fredag

Internetsupport: Dygnet runt

Guldsupport: Dygnet runt

Dataakuten: Dygnet runt - se priser och detaljer här

 

 

Dataservice i Tyresö

Dataservice och datasupport

• Service på plats. - En dator som inte startar, hänger sig eller är allmänt långsam behöver nödvändigtvis inte vara trasig bortom räddning. Kom in till oss med din trasiga dator för felsökning. 

• Informationsräddning från kraschade datasystem. - Har din PC eller Mac krashat? Kommer du inte in i operativsystemet? Om du har information lagrad på hårddisken som du måste komma åt hjälper vi dig med det. Dataräddning från 950kr.

• Uppgradering av din dator. - I många fall kan du förbättra din befintliga dator, du slipper köpa ny och kan spara tusenlappar. En dators uppgraderingsmöjligheter varierar och det kan vara krångligt att hitta komponenter som passar just din maskin. Vi hjälper dig att välja rätt i djungeln av processorer, RAM-minen, hårddiskar, grafikkort, nätaggregat osv. Utifrån dina önskemål och behov hittar vi en lösning som passar dig.

• Vi löser generella datorproblem, krånglande kringutrustning t.ex. skanners, skrivare.

• Nätverk, routrar, Internet uppkopplingar etc.

• Rensa datorn från skadlig kod, installation av virusprogramvara och brandväggar. - Allt eftersom en dator används samlar den på sig onödig och ibland även skadlig information som tar plats och segar ner datorn. Virus, malware och annan skadlig kod kan leda till att datorn inte fungerar som den ska och resultera i att man förlorar viktig information. Vi hjälper dig med att välja och installera anti-virus program och brandväggar samt rensa datorn på befintlig skadligt och onödig data.

• Byta trasiga komponenter i din dator, också uppgradering av minne eller byte av hårddiskar.

• Felsökning av maskinvara

• Teknisk support och hjälp med programvara.

• Hjälp med inköp av datorer och annan elektronik. - Behöver du hjälp med att välja ny dator, kringutrusning som t.ex. skärm, högtalare, skrivare eller router? Att välja rätt är inte alltid enkelt. På elektronikmarknaden trängs mängder med aktörer och det finns en uppsjö av olika märken och modeller av snarlika produkter att välja mellan. Vi håller koll på vad som är värt att investera i dagsläget och hjälper dig att välja rätt utifrån dina behov. Vare sig du är ute efter en enklare färdigbyggd märkesdator eller en värsting PC byggd av separat utvalda komponenter för de senaste spelen så hittar vi en lösning som passar dig.

 

It-Support i Tyresödatasupport

Vår specialist gör nödvändigt arbete för timbetalning. Service kostnaden är 390:- för den första timmen. Varje nästkommande timme kostar 320:-

Paketpris 900:- för arbete upp till tre timmar

 

Vi arbetar för att lösa problemet. Om problemet inte är löst tar vi inte betalt per timme utan bara för felsökning. Det kostar 300 kr om ni kommer till oss och 500 kr om vid besök hos kunden.

Vi arbetar snabbt och effektivt. Vi tar inte mera tid och pengar än det behövs.
Vi arbetar för att lösa problemen. Om problemen är inte löst, då¨tar vi inte betalningen för timarbete, bara för felsökning. 300 hos oss, 500 om vi besöker kunden.

Vi arbetar snabbt och effektivt. Vi tar inte mer tid och pengar en behövs.

 

Datatjänster (Dataservice) & It-Support i Tyresö

 

Vi samarbetar med Bo I Tyresö

TOP