OsCommerce är en av de mest populära plattformer för webbutiker. Man behöver ingen licens för att kunna använda sig av OsCommerce och alla uppdateringar är kostnadsfria. Den här plattformen passar för medelstora webbutiker. Vi har lång erfarenhet av arbete med OsCommerce och vill gärna hjälpa dig med att skapa en webbutik.

Fördelar med OsCommerce
- Tillförlitlighet. Plattformen har funnits i många år. Tack vare ett stort antal uppgraderingar har plattformens arbete blivit tillförlitligt och stabilt.
- Enkelt att använda. Webbutikens kontrollpanel är ganska enkel och kräver inte stora ansträngningar för att förstå hur den fungerar.
-Flexibilitet. Det finns möjlighet att lägga till egna ändringar eller förbättringar till plattformen.
- Säkerhet. Ett bra säkerhetssystem kan skydda webbutiken från inbrott och stöld av data.
- Effektivitet. Ett stort antal olika verktyg öka konversion (recensioner, liknande varor, rabatter, kuponger, bekväm sökfunktion i katalogen, etc.)


Priset för en webbutik på OsCommerce är 16 900 kronor

I priset ingår: utveckling av unik design, layout, utveckling av funktionalitet och konfiguration av CMS, Publicering av webbsidan på webbhotellet, kotrolltester och support.
Tilläggstjänster: adaptiv layout, logo, SEO optimering, webbsidans innehåll samt andra förbättringar.


Webbutik på OsCommerce, steg för steg
1. Vi diskuterar webbutikens design och funktionalitet. Med utgångspunkt i diskussionen förbereder vi ett tekniskt uppdrag.
2. Vi skriver på kontraktet och startar vårt arbete.
3. Vi gör en mall över din framtida webbutik.
4. Vi publicerar plattform på ett webbhotell, integrerar design och anpassar alla funktioner.
5. Testar allt och överlämnar alla rättigheter till webbutiken till dess ägare.


Tilläggstjänster

Webbsidans innehåll – vi kan hjälpa dig med att fylla upp din webbsida med innehåll såsom bl.a. olika varor m.m.
Marknadsföring – Vi kan hjälpa dig med marknadsföring av din webbsida och bl.a. välja sökord och optimera webbsidans innehåll.
Teknik support – om det uppstår några svårigheter eller behov av att uppdatera webbsidan kan vi hjälpa dig med det inom kortast möjliga tid.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.