Tjänster inom copywriting och rewriting.

Vad är inspiration för dig? Känsla av frihet, ingivelse eller inre harmoni och sinnesro?

Inspiration ser olika ut för olika människor likaså det finns många olika verksamhetsområden där det är viktigt med inspiration: konst, musik, poesi och film. Detsamma gäller för, eftertraktade idag, tjänster inom copywriting och webbutveckling.

Inspiration för oss är ett viktigt ord. Vi arbetar från hjärtat och lämnar en del av våra själar som avtryck i varje vårt projekt.

Har du en webbsida, är privat specialist, företrädare inom SEO-företag eller har de en WEB-webbstudio? Inser du att det, för en framgångsrik marknadsföring av din webbsida, krävs unika artiklar? Anlita gärna oss!
 Vi skapar med hjärtat, även SEO-copywriting som dessutom har ett stort antal specialanpassade sökord!

 

Hos oss kan du beställa följande tjänster:

• rewriting- du ger oss källkoden - texten i form av ett textdokument eller en länk till din webbsida. Vår uppgift är att skriva om texten och sammanfatta den med andra ord men samtidigt behålla dess ursprungliga innehåll och innebörd.
• Copywriting – du anger ett generellt tema eller ett specifikt tema för önskad artikel. Det kan vara vad som helst:
- Beskrivning av varor i en webbutik;
- Tekniska artiklar;
- Försäljningstexter - artiklar vars huvudsyfte är att fånga, locka eller få besökaren läsa hela texten och vilja köpa era produkter eller tjänster;
- Artiklar på webbsidan;
- anchors;
- Reklamtextlänkar som leder besökare till din webbsida;
- Informativa artiklar;
- Nyheter och recensioner, etc.
• SEO-copywriting – grammatiskt korrekta texter för marknadsföring av din webbsida med ”vackra" sammanflätningar av valda sökord.

P.S. Denna artikel, om tjänster inom copywriting, bör ses som en syntes av en säljande, SEO-optimerad och informativ text med en diskret fras som passar bra i anchorrollen.

TOP