Copywrite, rewrite, Författning av sökmotoroptimerade texter

Copywrite, rewrite, författning av sökmotoroptimerade texter

 

Om man skapar en webbsida, reklam, broschyr, presentation mm. så är designen väldigt viktig, då det är det allra första som människor kommer se. Har man väl lyckats fånga människors intresse med utseendet, så är det sedan innehållet som är avgörande för vilket intryck människan får och vad den sedan väljer att göra. Er webbsida kan se hur bra ut som helst, men utan välskrivna texter blir det svårt att förstå vad dess syfte är, vad som gör er bättre än eventuella konkurrenter mm. Hur bra koll man än har på ämnet man skriver om, så kan det vara väldigt svårt att beskriva det på ett fint och lockande sätt, så att det blir intressant att läsa. Just därför erbjuder vi tjänster med copywriting och textförfattning.

 

Med Copywriting från BliStar får ni snabbt och enkelt texter som är anpassade efter tema, sammanhang och alla era eventuella önskemål. I fall ni har en tydlig bild av hur ni vill disponera era texter så lyssnar vi självklart mycket noga, men om ni endast har en grundläggande idé och vill lämna kreativ frihet till textförfattaren istället så fungerar det lika väl. Vi erbjuder copywriting och textförfattning för alla möjliga sammanhang och skriver texter på svenska, engelska och ryska.

 

Våra priser för textförfattning är följande:

Färre än 300 ord - 2.70 kr / ord Mellan 300 och 1000 ord - 2.30 kr / ord Från 1000 ord och uppåt - 1.95 kr / ord

Medan vi arbetar med textförfattning kan vi även inkludera nyckelord och nyckelfraser i sökmotoroptimeringssyfte. Det kan ni läsa mer om nedan.

 

För att er webbsida ska synas på Internet behövs bra sökmotoroptimering, med många texter som innehåller era sökord. Vi har stor erfarenhet av SEO-inriktad textförfattning och har utfört det för en stor variation av olika webbsidor och företag. Bland annat har vi skrivit sökmotoroptimerade texter för bygg, trädgårdsservice, takrenovering, matbutiker och mycket annat. Vad man än jobbar med så krävs en bra sökmotoroptimering med välskrivna texter och många sökord för att man ska kunna bli upptäckt i sökmotorer. 

 

I våra tjänster ingår att vi sätter oss in i det ämnet som vi ska skriva om och även analyserar era konkurrenters texter för att se vad som hjälper dem med att lyckas bra. Vi pratar tillsammans om hur ni vill att era texter ska se ut och producerar sedan högkvalitativa texter, snabbt och billigt, med en stor mängd nyckelord och fraser. 

 

Ett sådant lågt pris för SEO-inriktad textförfattning som vi har går inte att hitta någon annanstans i Sverige. I längden blir det mycket mer effektivt ur både tids- och pengaperspektiv att köpa SEO-inriktade texter med sökord för sin webbsida, än att inte köpa några texter och sedan spendera oerhört mycket tid och pengar på att försöka optimera en webbsida som knappt har några sökord. Det vet vi mycket väl, då vi har arbetat med sökmotoroptimering i väldigt många år och vet exakt hur man gör det rätt.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.