MARKNADSFÖRING

(sökmotoroptimering + reklam + support)

 

Paket MARKNADSFÖRING BAS 5500 kronor/månad

I paketet ingår: Sökmotoroptimering med publicering av länkar och artiklar, bevakning av webbsidan, optimering av kod och texter för summan 3500 kronor och reklambudget för summan 2000 kronor. Detaljerad rapport i slutet på månaden. Snabb internetsupport.

 

 

Paket MARKNADSFÖRING SILVER 7000 kronor/månad

I paketet ingår: Sökmotoroptimering med publicering av länkar och artiklar, bevakning av webbsidan, optimering av kod och texter för summan 5000 kronor och reklambudget för summan 2000 kronor. Skapelse av domänalias.  Detaljerad rapport i slutet på månaden. Snabb internet support och support via telefon.

 

 

Paket MARKNADSFÖRING GULD 10000 kronor/månad

I paketet ingår: Sökmotoroptimering med publicering av länkar och artiklar, bevakning av webbsidan, optimering av kod och texter för summan 5000 kronor och reklambudget för summan 3000 kronor. Skapelse av domänalias, skrivning och publicering av artiklar med webbsidans tema.  Detaljerad rapport i slutet på månaden. Support för webbsidan, bevakning av servern, ändringar av webbsidan och annat arbete på max 8 timmar/månad för rabattpriset 250 kronor i timmen. Möjlighet att arbeta hos kunden vid behov upp till två arbetsdagar i månaden, med begränsningen av totalt 8 timmar.

 

 

Paket MARKNADSFÖRING PLATINUM 15000 kronor/månad

I paketet ingår: Sökmotoroptimering med publicering av länkar och artiklar, bevakning av webbsidan, optimering av kod och texter för summan 5000 kronor och reklambudget för summan 5000 kronor. Skapelse av domänalias, skrivning och publicering av artiklar med webbsidans tema.  Detaljerad rapport i slutet på månaden. Support för webbsidan, bevakning av servern, försvar av servern, skapelse av backups varje dag, ändringar av webbsidan och annat arbete på max 25 timmar/månad för rabattpriset 200 kronor i timmen. Möjlighet att arbeta hos kunden vid behov upp till fyra arbetsdagar i månaden, med begränsningen av totalt 25 timmar.

 

 

Paket MARKNADSFÖRING PLATINUM24+ 29000 kronor/månad

 

I paketet ingår: Sökmotoroptimering med publicering av länkar och artiklar, bevakning av webbsidan, optimering av kod och texter för summan 9000 kronor och reklambudget för summan 7500+ kronor. Skapelse av domänalias, skrivning och publicering av artiklar med webbsidans tema.  Detaljerad rapport i slutet på månaden. Support för webbsidan, bevakning av servern 24 timmar om dygnet, försvar av servern, skapelse av backups varje dag, ändringar av webbsidan och annat arbete på max 50 timmar/månad inklusive nattbevakningens kostnad. Möjlighet att arbeta hos kunden vid behov upp till sju arbetsdagar i månaden, med begränsningen av totalt 50 timmar efter ett schema som är flexibelt och passar kunden. Enskild telefonlinje. 

 

KONTAKTA OSS GÄRNA VIA DENNA KONTAKTFORM, VI SVARAR SÅ FORT VI KAN!

Click on the image to change it

 

 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.