3d Modellering och visualisering

 

 

Vi har professionella specialister som arbetar inom 3D visualisering, 3D-modellering och 3D Cad. Vi har stor erfarenhet av arbete med 3D. Vi kan även erbjuda er priser som ligger under priserna på konkurrerande företag.

 

3D-modellering
Vi tycker att 3D-modellering är den mest intressanta delen i skapandeprocessen för tredimensionella projekt.
En tydlig placering av varje punkt och eleganta kurviga linjer är förutsättningar för skapande av en kvalitativ 3D-modell.
Även om det inte enbart är 3D-modellering som avgör projektets nivå är det den som sätter kvalitetsribban för slutresultatet.
Kontakta oss om du behöver högkvalitativa 3D-modeller som är gjorda efter dina mönster, skisser, och ritningar samt om du har ett designprojekt som du vill se i en fotorealistisk kvalitet.

3D-visualisering (3D Produktvisualisering)
3D-visualisering ger dig möjlighet att presentera din produkt, som fortfarande lever i din fantasi, som en befintlig del av den omgivande världen.
Skriv till oss om du vill se din produkt från alla sidor i 3D eller om du vill tillverka den i något material. Komplexiteten och omfattningen av objektet har inte någon betydelse för oss.
Vi har även lång erfarenhet av arbete med 3D videoredigering och skapande av tredimensionella simuleringar och spel.

 

 

Tjänster: 3d & cad, autocad, 3ds max, 3d-modellering, 3d-visualisering, 3d-animation

 

KONTAKTA OSS FÖR GRATIS KONSULTATION

 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.