En logotyp är väldigt viktig för ett företag.

Logotypen behöver ha sin stil. Beroende på vad företaget håller på med kan logotypen vara antingen sträng eller mer kreativ. Det viktigaste är att den är gjord med smak och passar bra till företagets sysselsättning. Vi har gjort många logotyper. Alla de är unika och är gjorda på ett kreativt sätt.

Vi använder olika program i vårt arbete och det är ofta artister som jobbar med logotypernas skapelse.
Kostnaden för en logotyp beror på tiden och svårighetsgraden av dess tillverkning. Om det är en vanlig logotyp så är kostnaden 1500 kronor och vi kommer att erbjuda er ungefär fem olika varianter. Om tillverkningen kräver en artists jobb så kommer kostnaden vara 2900 kronor och det blir fem varianter att välja mellan.

Om ni vill ha en logotyp skapad i unik 3D, så kommer det kosta 4900 kronor och vi kommer att erbjuda er några varianter.

*Efter att ni har valt en variant så kan ni välja ändringar. Mindre ändringar av en logotyp inom två timmars arbete ingår i priset. Det brukar räcka i 99% av fallen. Däremot om ni behöver extra tid för ändringar så kommer därefter en arbetstimme att kosta 290 kronor.

Vänd er till oss och vi kommer att skapa en logotyp efter era önskemål!

 

 

 

 

 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.