Just nu är ungefär 11-12 % av de 100 000 mest besökta webbsidorna adaptiva och den andelen kommer öka kraftigt under de närmsta kommande åren.

Adaptiv modernisering är en process då man tar en existerande webbsida, bara anpassad för datorer och ändrar den så att den kan anpassa sig adaptivt efter alla enheter. För de flesta organisationerna skulle det ta extremt mycket tid att skapa en helt ny design för det, så det alternativet brukar inte vara möjligt. Just därför är adaptiv modernisering av webbsidor ett så populärt sätt att skapa bra design för mobila enheter.

Det är ganska snabbt. Det finns flera olika sätt att göra adaptiv modernisering. Det är bekvämt. Användarna blir inte förvirrade. Användarna kan ha blivit vana vid att ha samma design på en webbsida i flera år och vill oftast inte ha något som skiljer sig särskilt mycket från det som de är vana vid om de använder webbsidan på en mobil enhet.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.