Fjärr IT-support

 

webbsupport Internetsupport

Om ni har ett eller flera webbprojekt så kan vår service vara till stor hjälp. Vi håller koll på er webbsida och ser till att den fungerar felfritt. Dessutom hjälper vi er med att lägga till och publicera innehåll på webbsidan. Kontakt sker snabbt och enkelt via Skype eller e-post. Varje månad ingår upp till 10 arbetstimmar för månadskostnaden 3000 kr. 21 arbetstimmar i månaden kostar 5900 kr.

webbsupport Tele & Webb Support

Även i detta paket ingår driftkontroll av webbsida och hjälp med innehållshantering, men utöver Skype och e-post kan ni även kontakta oss via telefon. I denna service ingår upp till 10 arbetstimmar i månaden, för 3490 kr per månad. 21 arbetstimmar kostar 6500 kr.

webbsupport It-Support 24/7 (Begränsat antal arbetstimmar)

Vi ser till att er webbsida är igång och att inga fel uppstår, samtidigt som vi även hjälper till med att modifiera diverse innehåll. I detta paket ingår kontakt via telefon, Skype och e-post. Skillnaden med det här paketet är att ni kan kontakta oss alla dagar, dygnet runt. Så fort vi ser att ni behöver hjälp, så löser vi det åt er. I tjänsten ingår upp till 30 arbetstimmar varje månad. Det kostar 17500 kr per månad.

webbsupport * It-Support24 (Full)

Det mest omfattande paketet - för företag med ett eller flera stora och betydelsefulla webbprojekt, som kräver mycket underhåll. I tjänsten ingår kontakt via telefon, Skype och e-post. Ni kan kontakta oss alla dagar, dygnet runt. I tjänsten ingår så mycket arbetstid som ni behöver, utan begränsning. Kostnaden för detta paket är 29900 kr i månaden.

It-Hjälp | It-Support | Data-support

Beställ eller fråga här

Varför just vi?

Att anlita oss medför flera fördelar jämfört med om ni skulle arbeta med våra konkurrenter. I vårt företag kombineras mångårig erfarenhet och kunskap med nytänkande och innovativa arbetssätt. Vi bekantar oss alltid väl med nya teknologier som är relevanta för oss och våra kunder. Det gör vi med enkelhet tack vare vår breda kunskap och vårt personliga IT-intresse. Därför kan vi erbjuda support och service för system och program som är mindre vanliga och som de flesta andra företagen inte skulle arbeta med.

Även om ni har en mycket komplicerad webbinfrastruktur, så kan vi analysera den och förstå hur den fungerar. Och självklart är vi även mycket väl bekanta med alla vanliga CMS:en och programmeringsspråken. Tack vare dessa kunskaper kan vi erbjuda Fjärr IT-support och underhåll av webbsidor i världsklass. 

Utöver support från distans för IT-infrastruktur och webbsidor, så erbjuder vi även självklart dataservice på plats. För information om våra erbjudanden, se här.

 

För mer info eller beställning - kontakta oss

Click on the image to change it

 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.